Ако обичате Star Wars, има приличен шанс да обичате и миниатюри от Star Wars. Миниатюрите не само приличат на героите с голяма дефиниция и детайли, но и се чувстват така, сякаш оживяват Междузвездни войни. Тези миниатюри са проектирани да отговорят на очакванията на истинските и всеотдайни фенове. И когато става дума за истински и всеотдайни фенове, няма много други групи, които да се сравняват с Star Wars.

Фигурки Междузвездни войни гр. Ямбол Център

Ако обичате да събирате тези фигури и/или да ги използвате, за да играете ролеви игри на Star Wars, тогава има добра новина. Те са евтини. Това не означава, че са евтини като качество. Това означава, че цената им е евтина. Често можете да намерите някои миниатюри за под $10 и комплекти, които се продават за около $20. Разбира се, това не винаги ще бъде така, така че не се обезсърчавайте, ако не можете да намерите миниатюри от Междузвездни войни за такава изгодна сделка. Ако имате страст към тях, така или иначе ще платите няколко допълнителни долара.

Тези миниатюри се предлагат в много различни комплекти. Например, може да търсите да закупите Galaxy at War, който включва Wat Tambor, Techno Union Foreman; или 501-вият клонинг, които са хардкор войници, които завършват работата, която другите не биха могли. Ето защо тези войници се наричат ​​юмрук на Вейдър.

Може би търсите миниатюри от Войни на клонинги. В такъв случай ще искате да вземете Trandoshan Scavanger, Quarren Isolationist, Yoda на Kybuck или General Grievous – командир на армията на дроидите.

Ако търсите Рицар на Старата република, помислете за убиеца на Джено Харадан, върховния канцлер Палпатин или учения от Черка.

Ако търсите Legacy of the Force, помислете за Оби-Уан Кеноби, Jedi Spirit.

Играта на роли с тези миниатюри може да бъде много забавна, както и много състезателна. Тя се превърна в една от най-големите ролеви игри в историята. В цялата страна се провеждат турнири и много от тях предлагат парични награди. Някои от тези парични награди могат да достигнат до $5000 или повече. Би било разумно да направите проучване, за да разберете дали във вашия район се провеждат турнири. Никога не знаеш. Това може да доведе до хубав ден на заплата.

Ако решите да играете, уверете се, че имате добър баланс между фракция, цена, хит точки, защита, атака, щети и специални способности. Ако не решите да играете, Star Wars Miniatures все още са страхотна колекция за притежаване.